Kamis, 24 Maret 2011

Adakah anda dan pasangan anda sudah jemu dengan posisi-posisi seks yang sama setiap kali berasmara?

Memperkenalkan 102 Posisi Seks unik yang di ambil dari 4 Kitab Amalan Seksual Kuno dan dibukukan dalam satu Pakej Berkualiti Tinggi !!!

Saya berjanji setelah anda selesai membaca apa yang ingin saya sampaikan kepada anda, kehidupan seksual anda bersama pasangan anda akan bebas dari belenggu kebosanan.

Daripada: Admin Info Seks Melayu
Tarikh: 24 March 2011

Saudara dan Saudari,

Izinkan saya mengambil masa 1 minit dari masa anda untuk bertanyakan soalan-soalan di bawah,

Ya
Tak Pun
Adakah anda dan pasangan anda jemu dengan posisi-posisi seks yang sama setiap kali berasmara? Asyik-asyik missionary, doggy style, isteri kat atas..?
Adakah anda dan pasangan anda ingin mencuba posisi-posisi baru dalam hubungan seks tapi tidak tahu dari manakah sumber untuk mendapatkan ilmu tentang posisi-posisi tersebut? Kat mana ye?
Adakah Isteri atau Suami anda mula menunjukkan faktor-faktor kebosanan setiap kali bersama kerana tiada pembaharuan dalam hubungan kelamin anda. benda yang sama je setiap kali.

Jika anda menjawab "Tak Pun" untuk semua soalan di atas, sila tinggalkan laman web ini kerana anda tidak perlu ilmu berasmara dari 4 kitab kuno yang mengandungi 102 posisi seks dengan penerangan dalam Bahasa Melayu yang ingin saya berikan.

Jika kesemua jawapan anda untuk soalan di atas ialah "Ya", anda telah menjumpai satu ilmu yang tidak pernah didedahkan dalam Bahasa Melayu untuk anda terokai bersama pasangan anda.

Memperkenalkan Kamasutra Bergambar versi Bahasa Melayu, ebook yang pertama seumpamanya di Malaysia.


Anda tidak tahu apa itu Kamasutra, Ananga Ranga, Taman Harum dan Tao?

Kamasutra, Ananga Ranga, Taman Harum dan Tao, adalah Kitab Manual Seks yang ditulis pada zaman kuno, berkurun-kurun lamanya sebelum generasi kita mencelikkan mata di dunia ini.

Kamasutra dan Ananga Ranga adalah Kitab dari India, Taman Harum pula di tulis oleh seorang cendiakawan Arab yang tersohor, dan pengamal amalan seksual Taoist telah membukukan ajaran mereka ke dalam Kitab Tao.

Jadi Ebook Kamasutra Bergambar versi Bahasa Melayu ini mengandungi EMPAT kitab kuno berasingan yang dicantumkan menjadi satu!

Antara posisi-posisi hubungan seks yang terdapat dalam ebook ini ialah:

Posisi Lotus

Si Wanita menyilangkan kakinya dan membawa kakinya hampir kepada perut, Si lelaki kemudiannya memasukkan zakar...

Posisi Pemecah Dara

Dalam posisi ini faraj si wanita berada dalam keadaan yang rapat dan ketat. Si lelaki harus cermat dan...

Posisi Belahan Indra

Si wanita berbaring dengan kedua-dua belah kaki ...wanita digalakkan mengusap buah dada dalam posisi ini untuk...

Posisi Roda Karma

Si lelaki harus kuat memegang badan si wanita dalam posisi ini.... menggerakkan badannya dalam pusingan seperti roda...

Posisi Pelangi

Ini adalah posisi yang unik dan dapat memberikan kenikmatan yang lain daripada yang lain jika dicuba oleh pasangan....

Posisi Ikatan Jed

Diilhamkan dari seni menyambung jed yang penuh dengan ketekunan dan kesenian, si wanita...Si lelaki memasuki wanita dan mengangkat...

Dan banyak lagi Posisi-Posisi Hubungan Seks yang berjumlah 102 POSISI kesemuanya..! (Selepas ni confirm anda tak akan jemu dengan posisi yang sama setiap kali bersama pasangan anda)

Bayangkan apa yang boleh anda lakukan dengan 102 posisi seks yang unik dan tidak pernah anda ketahui wujud sebelum ini!

Mungkin anda perlu membeli katil yang lebih besar selepas membaca ebook ini ;-)

Selain memaparkan 102 POSISI SEKS BERGAMBAR, ebook Kamasutra Bergambar versi Bahasa Melayu ini turut memberikan tips dan panduan seperti:

Zon Hotspot

Ketahui dimanakah bahagian-bahagian yang paling sensitif bagi lelaki dan wanita, dan bagaimana untuk meransang sepenuhnya bahagian-bahagian ini

...Apabila bahagian-bahagian sensitif pada badan diusap... Untuk Lelaki: Ketika pasangan anda mengusap zakar anda, usaplah...Untuk Wanita: Ketika pasangan anda membelai badan anda...

Urutan & Ciuman

Ketahui teknik-teknik urutan yang akan membangkitkan nafsu pasangan anda, dan bagaimana untuk menjadi seorang pakar dalam ciuman

...Salah satu teknik ciuman Kamasutra, Vatsayana mempraktikkan teknik ciuman dengan memegang lembut bahagian...

Mandi Kucing

Ini bukan teknik untuk memandikan kucing, tetapi teknik memandikan pasangan anda menggunakan lidah. Jangan terkejut bila melihat pasangan anda mengeliat kesedapan bila anda menggunakan teknik ni

...Biarkan air liur anda bercampur dengan peluh pasangan anda apabila anda bergilir-gilir menjilat dan menghembus tubuh badan...

Penetrasi Lidah

Mat saleh panggil "oral sex", tetapi teknik ni dah lama wujud. Ketahui teknik asal yang belum pernah anda ketahui wujud

...Untuk Wanita: Pegang zakar pasangan anda dengan lembut dan cium zakar pasangan anda. Cium perlahan-lahan...

Teknik Tusukan

Jangan ingat asal boleh masuk dah ok. Terdapat banyak lagi teknik tusukan yang boleh anda aplikasikan kepada isteri anda. Ketahui "the best of the best" dalam panduan ini

Vatsyayana telah memberikan beberapa teknik tusukan zakar untuk membolehkan zakar bertindak untuk memberikan kepuasan maksima kepada pasangannya.Berikut ialah beberapa teknik tusukan yang disyorkan dalam ajaran Kamasutra...

Urutan Dalaman

Untuk perempuan pun ada. Ketahui bagaimana untuk mengurut zakar pasangan anda dengan hanya menggunakan otot-otot faraj anda. Rugi kalau tak tahu teknik ni.

Vatsayana menggalakkan si wanita memicit dan mengurut zakar si lelaki dengan menggunakan otot-otot di dalam faraj. Untuk melakukan urutan ini...

Dan banyak lagi TIPS, TEKNIK dan PANDUAN yang terdapat dalam ebook ini, sesuai untuk lelaki dan juga wanita.

TIPS, TEKNIK dan PANDUAN yang saya masukkan dalam ebook ini adalah pilihan terbaik yang dipilih dari Kitab Kuno Kamasutra, Ananga Ranga, Taman Harum dan Tao.

Dari memberhentikan usapan dan gentelan pada klitoris selepas si dia mencapai ejakulasi, teruskan usapan tersebut dan lihat apa yang bakal terjadi...


Kalyana Malla (Pengarang Ananga Ranga)

161 Mukasurat, Panduan dan Tips dari Kitab-kitab kuno yang telah terbukti keberkesanannya, 102 Posisi Bergambar dengan penerangan dan panduan dalam Bahasa Melayu..

Saya Berminat! Bagaimana saya nak dapatkan Ebook ni?

Anda boleh mendapatkan Ebook Kamasutra Bergambar versi Bahasa Melayu ini melalui pautan di bawah, tetapi tunggu...

Sempena pelancaran Ebook pertama saya, saya dengan berbesar hati ingin memberikan lagi ilmu-ilmu berkaitan hubungan seksual kepada anda dengan kos yang tidak masuk akal!